X

Podrška korisnicima: +387 33 942 860 (08:00-16:00)

MENU

KUPI I POKLONI

10.00 KM

83% POPUST
UŠTEDA 50.00 KM

PONUDA USPJELA 163 KUPONA KUPLJENO

20180122000000 OSTALO 17 KUPONA

Sat vremena samo za Vas, za opuštanje i uživanje! Uz masažu cijelog tijela u Beauty centru Bambina zaboravit ćete na stres i bolove

Platite 10 KM umjesto 60 KM masažu cijelog tijela u trajanju od 60 minuta u Bambina Beauty Centru

NAPOMENE U VEZI SA PONUDOM

  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona za ovu ponudu. 
  • Kupon se može iskoristiti odmah nakon obavljene kupovine, a najkasnije do 28. 2. 2018. godine.
  • Ponuda se odnosi na masažu cijelog tijela u trajanju od 60 minuta.
  • Obavezna je telefonska rezervacija termina. Za željeni termin potrebno je napraviti što raniju rezervaciju u protivnom biće moguće koristiti samo preostale termine.
  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili otkazao.
  • Kupljeni kuponi ne mogu se stornirati.

OPIS PONUDE

Masaža je odlična preventivna mjera i kao pomoć kod akutnih stanja. Najbolji su efekti kada redovno dolazite, kad vam “nije ništa” i to svakih nekoliko nedjelja, a kada imate problem, specifične povrede i rehabilitaciju onda mnogo češće. Krajnje je vrijeme da zakažete svoj termin!

Patite od glavobolje - Kada su mišići oko vaših ramena, leđa i glave stegnuti, glavobolje su poziv za pomoć. Redovna masaža može nas osloboditi napetosti i prirodno navesti na zdravije držanje tijela. Terapija može pružiti olakšanje i onima koji pate od migrena.

Nemate vremena za masažu - Ironično, ako nemate vremena za masažu, onda vam vjerovatno stvarno, stvarno treba jedna! Ako ne možete izdvojiti jedan sat tokom sedmice ili mjeseca koji je posvećen vama i vašem zdravlju, onda ste se sigurno preopteretili do krajnjih granica što nikad ne završi dobro.

Sjedite za stolom najmanje pet sati dnevno - Naša tijela nisu stvorena da ostanu zaglavljena na stolici za stolom po cio dan. Takav način života i rada izaziva niz posturalnih poremećaja pa nam zateže zadnja loža, boli donji dio leđa i, naravno, ramena i vrat postanu kao kamen.

Nemate pun opseg pokreta - Vi možete na neki način da pokrećete zglobove, ali uz manji ili veći otpor, škripanje i stenjanje. Ne možete okrenuti glavu/vrat koliko ste nekada mogli. Možda ne možete podići ruku iznad glave. Možda niste u stanju da rukama dotaknete prste na nogama već neko vrijeme. Bez obzira koji je vaš slučaj, ako imate ograničenja u pokretima, masaža može da pomogne.

Pod stresom ste - Budimo iskreni, većina nas trpi malo više stresa u našim životima nego što je vjerovatno zdravo. Jedan od najboljih načina da se smanji nivo hormona stresa i poveća nivo endorfina je masaža.

Loše spavate - Nevjerovatno je koliko ljudi ima problem da prespava cijelu noć. Spavanje je izuzetno važno! Mi se oporavljamo i svakodnevna habanja našeg tijela zarastaju kada spavamo. Terapija masažom pomaže da ponovo spavate kao beba, zahvaljujući opuštanju i tijela i uma.

Ukoliko se prepoznajete u bar tri od navedenih znakova, onda vam definitivno treba masaža. 

Uostalom, vi to zaslužujete, zar ne?

Platite 10 KM umjesto 60 KM masažu cijelog tijela u trajanju od 60 minuta u Bambina Beauty Centru.
OPŠIRNIJE

LOKACIJA

 • OD Bambina Beauty Centar
 • Bulevar branilaca Dobrinje 6
 • Tel/Fax: 061/603-022
 • Mob: 062/410-541

Google Map