X

Podrška korisnicima: +387 33 942 860 (08:00-16:00)

MENU

KUPI I POKLONI

59.00 KM

51% POPUST
UŠTEDA 61.00 KM

22 KUPONA KUPLJENO

20180529000000 OSTALO 8 KUPONA

Podmladite i regenerirajte kožu Vašeg lica! 51% popusta na stanično podmlađivanje lica radiovalovima i elektromagnetnom energijom

Platite samo 59 KM umjesto 120 KM tretman staničnog podmlađivanja lica radiovalovima u Body Therapy Centru

NAPOMENE U VEZI SA PONUDOM

  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona za ovu ponudu.
  • Kupon se može iskoristiti odmah nakon obavljene kupovine, a najdalje do 20. 6. 2018. godine.
  • Ponuda se odnosi na tretman staničnog pomlađivanja lica radiovalovima i elektromagnetnom energijom.
  • Tretman traje 90 minuta.
  • Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 12:00 do 20:00, subotom od 9:00 do 15:00.
  • Obavezna je telefonska najava dolaska na 033/872-689. 
  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik obavio rezervaciju, a nije došao ili nije otkazao tretman u skladu s pravilima o otkazu rezervacije Salona Royal Lotus te ukoliko nije iskoristio kupon u navedenom roku iskoristivosti.
  • Kupljene kupone nije moguće stronirati.

OPIS PONUDE

Ovo je revolucionarna metoda koja podmlađuje lice, prevenira starenje, regenerira kožu i što je najvažnije podmlađuje stanicu na molekularnom nivou. Upravo odatle naziv tretmana: stanično podmlađivanje.

Tretman je bezbolan, bez komplikacija i bez potrebnog vremenskog perioda za oporavak. Postupak se odnosi na istovremenu primjenu radiovalova i elektromagnetne energije čime se stvara gusta mreža koja prolazi kroz sve slojeve kože. Ovo je takozvano 3D podmlađivanje jer se pomlađuju svi slojevi kože.

Tajna je u faktorima rasta kože, odnosno staničim proteinima uključenim u prirodne mehanizme regeneracije kože. Faktori rasta se u organizmu luče kao reakcija kože na povrede ili "stres" neke druge vrste (pušenje ili UV zračenje). Starenjem, koncentracija faktora rasta se smanjuje, kao i regenerativna funkcija kože. Kada na staru kožu nanesete faktore rasta, oni sa površine kože dospjevaju do prve žive stanice i nju natjeraju da aktivira ostale. Tako se redom, jedna za drugom stanice aktiviraju i podmlađuju kožu. 

Uloga radiovalova je da oštećuje kolagen, izaziva blagu upalu, čime se potiče stvaranje novog kolagena. U kombinaciji sa magnetnom energijom djeluje se na samu stanicu, odnosno smanjuje se propusnost membrane uz jačanje njenog električnog potencijala, ph vrijednost raste, potiče se metabolizam, stimulira cirkulacija uz povečan dotok kisika. Dakle, stanica oživi, pri čemu pojačano popravlja kolagen uz razvoj novog kolagena.

Moguće je tretirati slijedeće promjene na koži:
- fine linije i bore
- ožiljci od akni i proširene pore
- površinske nepravilnosti na koži (hiperpigmentacije)
- gubitak elastičnosti kože (opuštena i beživotna koža)

Broj tretmana je individualan i zavisi od stanja kože.  
Tretman traje 60 minuta i može se usporediti sa toplom masažom. Prosječno je potrebno 6-12 tretmana, na početku dva puta sedmično, poslije čega je dovoljno osvježavati jednom mjesečno. 

Platite samo 59 KM umjesto  120 KM tretman staničnog podmlađivanja lica radiovalovima u Body Therapy Centru "Royal Lotus".
OPŠIRNIJE

LOKACIJA

 • OD Royal Lotus
 • Branilaca Sarajeva 33, 71000 Sarajevo
 • Tel/Fax: 033/872-689

Google Map