Preostalo vrijeme do kraja ponuda:

20230612000000

API Wellness Tretman: Inhalacija zrakom direktno iz pčelinje košnice u trajanju od 20 minuta

- Platite samo 14 KM

14.00 KM

SUPER CIJENA

0 KUPONA KUPLJENO

OSTALO 10 KUPONA

API Wellness Tretman: Puni tretman inhalacije u trajanju od 35 minuta

- Platite samo 24 KM

24.00 KM

SUPER CIJENA

0 KUPONA KUPLJENO

OSTALO 10 KUPONA

MAKSUZ PČELINJAK | Oporavite Vaša pluća i dišite njihovim punim kapacitetom uz jedan od savršenih API Wellness tretmana!

Izaberite između API Wellness tretmana inhalacije zrakom iz pčelinje košnice u trajanju od 20 minuta ili punog tretmana inhalacije u trajanju od 35 minuta za jednu osobu u Maksuz pčelinjaku

NAPOMENE U VEZI SA PONUDOM

  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona za ovu ponudu.
  • Kupon se može iskoristiti u periodu od  15.05. do 30.06.2023. godine.
  • Ponuda se odnosi na:
   • INHALACIJA ZRAKOM DIREKTNO IZ PČELINJE KOŠNICE - u trajanju od 20 minuta za jednu osobu. Ovaj tretman inhaliranje zrakom direktno iz pčelinje košnice. Tokom ovog tretmana udišete aerosol koji direktno putem alveola stiže do krvotoka.
   • PUNI TRETMAN INHALACIJE - u trajanju od 35 minuta za jednu osobu. Sastoji se od 3 faze: PREDINHALACIJA je pripremni korak u kojem birate jedinstvenu mješavinu pčelinjih proizvoda (aloe vera, valerijana, baldrijan, jesen-zima, alergije i druge). Mješavina ovlažuje nosnice i pomaže bolju apsorpciju inhalacije. INHALACIJE: Drugi dio tretmana je onaj tokom kojeg se udiše aerosol iz pčelinje košnice putem maske. Aromatični miris je prijatan, a cijeli wellness tretman izrazito opušta i pruža osjećaj lakoće. INHALACIJA MJEŠAVINOM:  Posljednji korak zaokružuje wellness api tretman. U ovom koraku određeni broj puta se udiše i izdiše mješavina polen-vosak propolis za bolji efekat tretmana.
  • Obavezna je telefonska rezervacija na broj telefona: 062 200 088 ili 061/909-132.
  • Radno vrijeme: svaki dan od 09:00h do 20:00h
  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili nije otkazao termin u skladu s pravilima o otkazu rezervacije.
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge.
  • Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
  • Kupac je obavezan rezervisati termin dolaska kod partnera te je obavezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i eKupon d.o.o.
  • Budući da je ponuda ograničena, kupljeni kuponi ne mogu se stornirati.
  • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koja se kupuje izdaje isključivo firma - pružatelj usluga.
  • Ovaj kupon možete kupiti online ili na eKupon prodajnim mjestima:
   • ARIA Shopping Centar (0 etaža)
   • TC ROBOT, Socijalno, Zmaja od Bosne (Ulaz B, 5. sprat)

OPIS PONUDE

Odmori se i udahni zrak direktno iz pčelinje košnice! Zrak iz košnice sadrži ono najbolje što pčela iz prirode može donijeti. Ovaj jedinstveni prirodni fenomen udisanja zraka direktno iz košnice naziva se apiterapija. Zanimljivo je da pčele zamahnu krilima 200 puta u sekundi, a usljed njihovog rada u košnici se
stvara aerosol odnosno čestice.
Aerosol koji se nalazi u košnicama vrlo je koristan za ljudsko zdravlje. Radi se o mješavini meda, matične mliječi, cvjetnog praha, propolisa, voska, nektara i peludi.
Wellness api tretman je namjenjen djeci i odraslima. Ovim tretmanima čuva se zdravlje, kako fizičko tako i psihičko. Usljed svakodnevnog stresa predah sa pogledom na zelenilo ono je što nam je svima potrebno.
Inhalacija zrakom direktno iz pčelinje košnice obuhvata 20 minutno inhaliranje zrakom direktno iz pčelinje košnice. Tokom ovog tretmana udišete aerosol koji direktno putem alveola stiže do krvotoka. Preporuka je tretmane ponoviti 8-10 puta, po mogućnosti dva tretmana u sedmici.
Puni tretman inhalacije se sastoji se od tri koraka i traje 35 minuta. Obuhvata inhalaciju u nekoliko faza udisanjem vrlo učinkovitog aerosola i prilagođenih mješavina porijekom iz Slovenije. Puni tretman inhalacije se sastoji se od tri koraka i traje 35
minuta. Obuhvata inhalaciju u nekoliko faza udisanjem vrlo učinkovitog aerosola i prilagođenih mješavina porijeklom iz Slovenije. Preporuka je tretmane ponoviti 8-10 puta, po mogućnosti 2 tretmana u sedmici.

Izaberite između API Wellness tretmana inhalacije zrakom iz pčelinje košnice u trajanju od 20 minuta ili punog tretmana inhalacije u trajanju od 35 minuta za jednu osobu u Maksuz pčelinjaku
OPŠIRNIJE

Informacije o partneru

Obrtu srodna poljoprivredna djelatnost MAKSUZ
Vidovci broj 86, Ilidža
Tel: 062/200-088 / Mob: 061/909-132 / / email /