X

Podrška korisnicima: +387 33 942 860 (08:00-16:00)

MENU

KUPI I POKLONI

77.00 KM

75% POPUST
UŠTEDA 233.00 KM

12 KUPONA KUPLJENO

20180822000000 OSTALO 8 KUPONA

Izborite se s celulitom uz Royal Lotus TOP ponudu: Radiofrekvencija, laserska lipoliza i limfna drenaža uz popust od nevjerovatnih 75%

Platite samo 77 KM umjesto 310 KM paket od tri anticelulitna tretmana (radiofrekvencija ( RF) trbuha ili bedara + laserska lipoliza + limfna drenaža) u Body Therapy Centru Royal Lotus

NAPOMENE U VEZI SA PONUDOM

  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona za ovu ponudu.
  • Kupon se može iskoristiti odmah nakon obavljene kupovine, a najdalje do 27. 10. 2018. godine.
  • Ponuda se odnosi na 
  • tretman za skidanje masnih naslaga i celulita (paket od 3 tretmana):
   • Radiofrekvencija ( RF) trbuha ili bedara + laserska lipoliza + limfna drenaža. 
  • Tretman traje 90 minuta.
  • Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 12:00 do 20:00, subotom od 9:00 do 15:00.
  • Obavezna je telefonska najava dolaska na 033/872-689. 
  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik obavio rezervaciju, a nije došao ili nije otkazao tretman u skladu s pravilima o otkazu rezervacije Salona Royal Lotus te ukoliko nije iskoristio kupon u navedenom roku iskoristivosti.
  • Kupljene kupone nije moguće stronirati.

OPIS PONUDE

Celulit, osim što je postao vodeći estetski problem u svijetu, je ustvari i bolest potkožnog tkiva. Zaista je činjenica da se tvrdokornog celulita ne možemo riješiti preko noći, stoga Vam preporučujemo da se naoružate strpljenjem i prepustite se rukama stručnjaka i najnovijim metodama koje su se pokazale izuzetno učinkovitim. Iz Body Therapy Centra "Royal Lotus" stiže nam neodoljiva ponuda, paket najučinkovitijih anticelulitnih tretmana -radiofrekvencija (RF) trbuha ili bedara + laserska lipoliza + limfna drenaža i to uz popust od čak 75%!

Ne propustite ovu akcijsku cijenu i već danas odlučite se izboriti s tvrdokornom narančinom korom!

Radiofrekvencija je vrhunski i revolucionarni tretman koji učvršćuje, podiže i zateže kožu. Za razliku od drugih sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. Osim toga, pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana i prikladan je za sve tipove kože jer nema nikakvih nuspojava, a rezultati su zaista fantastični.

Laserska lipoliza ili Laser Lipo tretman je procedura za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga sa različitih dijelova tijela. U proceduri se primjenjuje tehnika najsavremenijeg aparata na tržištu. Laser Lipo tretman se primjenjuje bez ozljede površinskog sloja kože, odnosno tretnutno je najmanje invanzivna procedura za oblikovanje tijela i zatezanje kože. Energija, koja prodire u kožu, mijenja metabolizam u ćelijama kože i dovodi do biološkog odgovora ćelije - neokolageneze, procesa u kome se sintetiše novi kolagen, kao i do homogenog zagrijavanja derma, u kome su skladištene masne ćelije. Lаsеrska lipoliza pomaže klijentima da gube u prosjeku od 5-6 cm u obimu sa struka, kukova i butina nakon nekoliko nedelja. 

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma.
OPŠIRNIJE

LOKACIJA

 • OD Royal Lotus
 • Branilaca Sarajeva 33, 71000 Sarajevo
 • Tel/Fax: 033/872-689

Google Map