X

Podrška korisnicima: +387 33 942 860 (08:00-16:00)

MENU

KUPI I POKLONI

5.00 KM

PONUDA USPJELA 157 KUPONA KUPLJENO

20180103000000

HUMANITARNA AKCIJA: Pomozimo šestogodišnjoj djevojčici Nejli Alibašić da se izbori s opakom bolešću

Kupovinom kupona od 5 KM učestvujete u humanitarnoj akciji i prikupljanju novca za liječenje djevojčice Nejle Alibašić

NAPOMENE U VEZI SA PONUDOM


  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona i na taj način učestvovati u humanitarnoj akciji za liječenje djevojčice Nejle Alibašić koja je oboljela od raka neuroblastoma.
  • Uplaćeni novac će biti prebačen na račun oca Mirnesa Alibašića.
  • eKupon se odriče bilo kakve provizije i ova akcija je u potpunosti humanitarnog tipa.

OPIS PONUDE

Budimo humani i pomozimo šestogodišnjoj djevojčici Nejli Alibašić da ponovo vrati osmijeh na svoje lice i uspješno se izbori s opakom bolešću - kancerom neuroblastoma zbog čega joj je hitno potrebna finansijska pomoć za liječenje u inostranstvu.

Nejlini roditelji nisu u mogućnosti sami izdvojiti velika finansijska sredstva za liječenje kćerke van granica naše zemlje. Nejla je već počela primati kemoterapije, ali za njeno bolje zdravstveno stanje nužno je da se nastavi liječiti u inostranstvu.

"Obraćamo Vam se sa molbom za pomoć za liječenje naše kćerkice Nejle Alibašić. Našoj šestogodišnjoj kćerkici dijagnosticiran je Neuroblastom, agresivni maligni tumor sa veoma čestim metastazama koji se najčešće pojavljuje kod djece.
Nejla je zbog veoma teškog stanja (stadij 4, sa infiltracijom koštane srži) i progresa bolesti HITNO podvrgunta kemoterapijama na hematoonkološkom odjeljenju Pedijatrijske klinike Jezero, kako bi se pokušalo zaustaviti širenje ovog teškog oblika malignog oboljenja. Saznali smo da slijedi veoma teško i komplikovano liječenje sa slabim prognozama liječenja u Bosni i Hercegovini.
Iz tog razloga obratili smo se većim medicinskim centrima u Evropi sa molbom za prijem naše djevojčice i pokušaj spašavanja njenog života. Nažalost, radi se o velikim novčanim sredstvima koje nismo u mogućnosti sami obezbjediti – iznosi su od 150.000 EUR i više."
(Mirnes i Ena Alibašić, roditelji)

Kupovinom kupona od 5 KM učestvujete u humanitarnoj akciji i prikupljanju novca za liječenje djevojčice Nejle Alibašić 
OPŠIRNIJE

LOKACIJA

  • Mirnes Alibašić
  • Tel/Fax:

Google Map