X

Podrška korisnicima: +387 33 942 860 (08:00-16:00)

MENU

KUPI I KORISTI ODMAH

150.00 KM

SUPER CIJENA

2 KUPONA KUPLJENO

20181030000000 OSTALO 28 KUPONA

Djelujte preventivno i sačuvajte svoje zdravlje: Radiološki pregled uz UZV štitne žlijezde, UZV abdomena i UZV dojki s aksilama u ordinaciji Dr Mandić!

Platite samo 150 KM radiološki pregled koji uključuje ultrazvuk vratne regije sa štitnom žlijezdom, ultrazvuk obje dojke sa aksilama i ultrazvuk abdomena

NAPOMENE U VEZI SA PONUDOM

  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona za ovu ponudu.
  • Kupon se može iskoristiti odmah nakon obavljene kupovine, a najdalje do 30. 11. 2018.
  • Ponuda se odnosi na radiološki pregled, UZV vratne regije sa štitnom žlijezdom, UZV obje dojke sa aksilama i UZV abdomena.
  • Obavezna je što ranija telefonska rezervacija na brojeve telefon: 057 222 002 ili 065 272 403 ili 065 035 915. 
  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik obavio rezervaciju, a nije došao ili nije otkazao u skladu s pravilima o otkazu rezervacije ili ukoliko nije iskoristio kupon u navedenom roku iskoristivosti.
  • Kupone nije moguće stornirati.

OPIS PONUDE

Mislite na svoje zdravlje, djelujte preventivno i obavite kompletan radiološki pregled koji uključuje ultrazvuk vratne regije sa štitnom žlijezdom, ultrazvuk obje dojke sa aksilama i ultrazvuk abodmena. Zbog bolje prevencije i što ranije dijagnostike različitih zdravstvenih stanja povremeno je potrebno uraditi ultrazvučne preglede i spriječiti bolesti ili ih pravovremeno izliječiti.

Ultrazvukom abdomena mogu se prepoznati upale i problemi, ali se također dobivaju informacije o veličini i građi unutrašnjih organa (jetra, bubrezi, žuč, crijeva, slezena i sl). Ovim pregledom mogu se otkriti difuzne i žarišne promjene tkiva organa.

Ultrazvuk štitne žlijezde dobro pokazuje smještaj, građu, veličinu i oblik štitnjače, ali i otkriva promjene u štitnjači ili postojanje čvorova.

Ultrazvučni pregled dojki i pazušnih regija je dijagnostička procedura koja uz pomoć ultrazvučnih talasa daje podatke o  građi (strukturi) dojke i struktura u pazušnoj jami. Ženama se preporučuje da ovaj pregled obave barem jednom godišnje u cilju liječenja ili sprečavanja nastanka benignih ili malignih promjena.

Ultrazvučni pregledi nemaju nikakvi štetnih utjecaja na organizam, efikasna su i bezbolna metoda i ne nose nikakav rizik.

Platite samo 150 KM radiološki pregled koji uključuje ultrazvuk vratne regije sa štitnom žlijezdom, ultrazvuk obje dojke sa aksilama i ultrazvuk abdomena
OPŠIRNIJE

LOKACIJA

ZU Specijalistička ambulanta interne medicine Dr Mandić

Mladena Todorovića 66, Pale 71 420, BiH

Tel: 057 222 002
Mob: 065 526 283

Website / email /