Poslovni partneri


Tradicionalnim načinom oglašavanja u današnje vrijeme teško je doprijeti do velikog broja potrošača. Nerijetko izdvojite velike sume novca da biste Vaše usluge ili proizvodi predstavili javnosti, ali rezultat bude razočaravajući. Tome je došao kraj, zahvaljujući eKuponu koji koristi snagu grupne kupovine i dovodi Vam stotine novih kupaca.

Ukoliko vodite biznis i želite privući veliki broj kupaca, odnosno korisnika vaših usluga, onda ste na pravom mjestu. Stručni tim eKupona napravit će vam veliku promociju, a klijente dovesti na Vaš prag.

eKupon Vam omogućava da svoju uslugu predstavite velikom broju kupaca, a istraživanja su pokazala da brojni eKupon korisnici postaju redovni kupci naših partnera. Svakom našem poslovnom partneru pristupamo individualno i nudimo usluge savjetovanja i edukacije o oglašavanju.

Dogovor

eKupon tim s Vama najprije dogovara popust na Vaše usluge ili proizvode (od 50% do 90%  ili Super cijenu sa manjim popustom), zatim broj kupona koje ćete ponuditi za ponudu i rok iskoristivosti kupona tj. ostale napomene u ponudi.

Promocija

Saradnjom s eKuponom dobijate najkvalitetniju promociju na bh. tržištu. Vaša ponuda postaje Ponuda dana ili Dodatna ponuda, odnosno pozicionira se na naslovnoj strani našeg sitea. Istovremeno našim korisnicima prijavljenim na newsletter, kojih ima više od 80.000, šaljemo e-mail s ponudom, a promociju vršimo i preko naše Facebooka stranice koja ima više od 71.000 fanova, te najposjećenijih portala u BiH.

Ne zaboravite i na to da naši korisnici, koji se zainteresuju za ponudu, preporučuju je svojim prijateljima i dijele na društvenim mrežama, a zasigurno s prijateljima o tome razgovaraju dok ispijaju kafu.

Zarada

Većina marketinških kampanja zahtijeva ulaganje velike količine novca i opet Vam ne garantuje uspjeh. Stoga, sarađujte s nama, jer kod nas se zarada dijeli. Imat ćete zaradu s minimalnim ulaganjima ili bez dodatnih ulaganja.

Novi klijenti

Kada se Vaša ponuda lansira, eKupon Vam šalje link sa listom kupljenih kupona koji se svakim otvaranjem linka sam ažurira i na taj način ćete omogućiti korisnicima iskorištavanje kupona u toku kampanje na našem portalu. Kada ponuda uspješno završi, eKupon Vam šalje e-mail sa konačnom listom kupaca, a na Vama je da ih dočekate i pokažete zbog čega vrijedi da Vam se ponovo vrate.

Kao sredstvo verifikacije, kupci će Vam pokazati elektronski kupon sa jedinstvenim kodom koji potvrđuje da su zaista izvršili uplatu.

Garantovan novac

Nakon što se ponuda uspješno završi, mi ćemo Vam po ovjerenom obračunu proslijediti novac umanjen za našu prethodno dogovorenu proviziju. 

Zainteresovani ste? A, što ne biste bili!

Možete nas kontaktirati na:

  • tel. +387 33 942 861; +387 33 942 862 ili +387 33 942 863 (radnim danima 8:00 - 16:00)
  • e-mail: info@ekupon.ba